Elérhetőségek

JOSKAR-OLA Napok

Cím: Szombathely
E-mail:


Bemutatkozás


Joskar-Ola Alapítvány

Alapítvány elnöke: Bakos Ildikó - +36-30/748-3223
 
Rendezvénnyel kapcsolatos információk: Pálfalvi Róbert, +36-30-417-0060

 

Alapítványunk 2016 októberében lett létrehozva, azzal a céllal, hogy az önkormányzati, állami forrásokon kívül - elsősorban az itt élő közösség közreműködésével - megpróbáljunk közvetlen környezetünk, a Joskar-Ola városrész fejlesztésébe külső, lakossági és vállalkozói tőkét is bevonni.

Rendezvényeink keretében arra törekszünk, hogy Szombathely második legnagyobb városrészén élő több, mint 6500 embernek minőségi, eseményekben gazdag kikapcsolódást nyújtsunk. Az Alapítvány megszületésében nélkülözhetetlen érdemei vannak Kelemen Krisztián önkormányzati képviselőnek.

 


Köszönet illeti Szombathely Megyei Jogú Város Ökormányzatát, hogy már a megalakulást követő évben 200.000,-Ft pályázati támogatással segíti non-profit civilszervezetünket abban, hogy a Joskar-Ola Fesztivált meg tudjuk szervezni!

Alapítványunk szervezésében évente több program kerül megrendezésre:

1. Élelmiszeradomány osztás:

Karácsony előtt a nehéz helyzetben élők, egyedülállók illetve nagycsaládosok támogatása céljából Karácsonyi Ünnepséget szervezünk, ahol 50-100 rászoruló családnak tudunk élelmiszer adománycsomagot adni Kelemen Krisztián, városi Képviselő jóvoltából. A Karácsony előtti adományosztást az alapítvány részéről egy adománygyűjtés előzi meg, ahol egy szombathelyi nagyáruház jóvoltából tudunk tartós élelmiszer adományokat gyűjteni a rászorulók részére.

2. Tavasszal egy bál jellegű rendezvény:

Mindig lehet apropót találni arra, hogy összehozzunk a kellemest a hasznossal. Az általunk szervezett bálok jótékonysági céllal szerveződnek, például játszótér felújítás vagy egy család megsegítése a cél.

3. Joskar-Ola Fesztivál:

Minden évben, korábban augusztus, később szeptember hónapokban az immáron hagyományos, rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Joskar-Ola Fesztivál, mely mára Szombathely város második legnagyobb rendezvényének számít, amellett, hogy ez Szombathely egyetlen zenei fesztivál jellegű nagyrendezvénye. Mindamellett, hogy ingyenes a rendezvény (nincsen belépődíj), Kelemen Krisztián városi képviselő jóvoltából és a YO-kupon segítségével a joskar-olai gyermekek ingyenesen vehetik igénybe a Vidámparkot, a szülők pedig főzőcsapatokba vergődve befektetés nélkül készíthetik el ízletes gulyásaikat. 2015 óta a rendezvény több színpaddal és 30-40 fellépővel várja az ingyenes szórakozni vágyókat a lakótelepről és az egész városból. Értékes nyereménytárgyak, szuper vidámpark, és több hazai és nemzetközi fellépő szórakoztatja a kilátogatókat.

4. Egyéb programok a lakók érdekében:

Mindezek mellett Alapítványunk a Joskar-Ola lakótelep köztereit, parkjait és egyéb részeit is tisztítja, karban tartja az itt élők életkörülményeinek javítása érdekében, hogy minél szebb és élhetőbb környezet kapjunk.

Rendszeresen szervezünk önkéntes szemétszedési akciókat, de ületttünk rózsákat és takarítjuk a játszótereket.

Kérjük támogassa munkánkat! 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
JOSKAR-OLA Napok - Magyar